Laatste week Nederland - Reisverslag uit Rutten, Nederland van Sjanna Aart - WaarBenJij.nu Laatste week Nederland - Reisverslag uit Rutten, Nederland van Sjanna Aart - WaarBenJij.nu

Laatste week Nederland

Door: Sjanna

Blijf op de hoogte en volg Sjanna

15 Januari 2012 | Nederland, Rutten

Lieve familie en vrienden,

Mijn eerste 'reis'verslag schrijf ik nog lekker bij pap en mam. Van Marijn, andere familie en vriend(inn)en heb ik de weblogs al trouw bijgehouden en keek ik tijdens het lezen al uit naar het schrijven van mijn eigen avonturen. Nu ben ik nog een ruime week in mijn vertrouwde omgeving maar dat zal veranderen vanaf dinsdag 24 januari. Dan ga ik eindelijk mijn droom waarmaken! Ik roep namelijk al drie jaar lang, na mijn eerste bezoek aan het prachtige Aus, dat ik daar voor langere tijd wil wonen. Studeren is dus de uitgelezen kans! Ik studeer aan de University of Sydney van eind februari tot aan begin juli. In de maand(en) ervoor en erna ga ik het land verder verkennen. Al met al een prachtig vooruitzicht waarvan ik me nog steeds niet kan voorstellen dat dat werkelijkheid wordt. Al binnen tien dagen. Gisteravond heb ik alvast mijn afscheid gevierd met vele lieve mensen en hen beloofd snel van me te laten horen. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en ik hoop dat jullie met plezier mijn berichtjes zullen lezen!

• 15 Januari 2012 - 20:32

Samantha:

OOOO Sjanna nu komt het wel heel dichtbij he! Binnen 10 dagen al..
    Maar ik denk dat je zo snel zal wennen aan je leventje straks daar!
    Leuk dat je een wbj hebt! Dan kunnen we je goed blijven volgen!
    Ik wens jou een hele fijne reis toe, gelukkig weet je hoe het is om lang in een vliegtuig te zitten, maar dit keer zonder mij;)
    Dikke kus!

Mieke:

Youuuuu go girl! Ik kijk er al naar uit om je verhalen te lezen :) X <3

• 15 Januari 2012 - 21:35

Joke:

Sjaan, (haha oude term maar vast niet onbekend)

Wat ontzettend leuk dat ik via de mail deze link krijg! Ik wens je heeeeel veel plezier komende tijd!
    OOOOOOOiit ga ik die kant ook nog op:)
    Groetjes Joke

• 16 Januari 2012 - 02:16

Ireen Van Aart:

Sjanna!

Wat leuk dat je een weblog hebt. Hopelijk ga je hem beter bijhouden dan dat ik doe;)
    Super gaaf dat je je droom gaat waarmaken.
    Als je daar bent moeten we een keer proberen te skypen, even uitzoeken wat het tijdsverschil Curacao-Australie is.
    Zo ik zie net even de weersverwachting van Rutten, -3 haha. Gelukkig zoek jij straks ook een klein beetje de warmte op!
    Geniet nog van Nederland en alle lieve mensen om je heen.
    Liefs Ireen

• 16 Januari 2012 - 03:27

Bart:

Als dit maar niet een blog wordt waarin ik in de eerste 2 a 3 weken gespamt wordt en daarna niets meer te lezen krijg

• 16 Januari 2012 - 09:15

Marjolein:

Hey Sjanna!!!
    Hoe is je feestje geweest?? Echt jammer dat ik daar niet bij kon zijn!! Is het al bekend wie je allemaal uit gaan zwaaien op Schiphol? :)
    Kusje!

• 16 Januari 2012 - 11:14

Evi:

Sjan, ik hoop dat het echt super fantastisch mooi, leuk, prachtig, geweldig etc. wordt! Tot vandaag;)

• 16 Januari 2012 - 11:21

Lara:

Oeh spannend! =D Het gaat vast een ontzettend gave en onvergetelijke ervaring worden! Succes met de laatste voorbereidingen en ik ga zeker je weblog bijhouden.. :)
    Liefs!

• 16 Januari 2012 - 14:35

Stieny Miedema:

Sjanna een geweldige goed tijd gewenst veel plezier en vooral veel bijzondere ontmoetingen in Australie. Ik blijf je volgen op de site en ben benieuwd naar je verhalen. Liefs Stieny

• 16 Januari 2012 - 17:07

Mipo:

Dit is alvast een heel 'gezellig' eerste verhaal : nodigt zeker uit om regelmatig jouw blog te lezen !

Geniet en verruim jouw horizon,

Mipo

• 16 Januari 2012 - 18:31

Tom:

Hee Sjanna,
    Wat super dat je nog een keer die kant op gaat! Heel veel plezier daar.
    Als je ook even naar Goulburn gaat, vergeet niet warme kleding mee te nemen :P Geniet ervan en succes met de studie!

Groetjes Tom vd Werf

• 17 Januari 2012 - 09:00

Frank Dekkers:

Hey Sjanna, wat gaaf zeg! Wat ga je precies studeren in Sydney?

Heel veel plezier in ieder geval, maar dat gaat vast goedkomen ;-).

Groetjes vanuit Vietnam, over 10 dagen zit ik helaas weer in het koude kikkerlandje!

• 19 Januari 2012 - 10:28

Louise:

dag Sjanna,
    Je verraste mij met jouw mail, dankjewel. Leuk te horen/lezen van jouw ondernemingen.
    Wat studeer je daar?
    Ik wens je een gezegende goede tijd toe!
    Op je webside blijf ik je volgen.
    ontvang een warme vriendelijke groet,
    louise

• 19 Januari 2012 - 16:37

Jantje.van Den Berg:

via de fb van mevr. van der Laan lees ik dat je naar Austr. gaat - ik ben vrijdag j.l. net terug van 7 weken 'zwerven' met camper van Sydney tot Adelaide en toen nog per vliegtuig door naar Tasmanie.....ken je me nog ?
    veel plezier daar down under.....het is prachtig !!

• 21 Januari 2012 - 11:13

Piet En Martzen :

wij wensen je een hele goede,maar vooral ook leuke reis. kom gezond weer terug .veel liefs

• 22 Januari 2012 - 12:33

Niels H.:

Heeel veel plezier Sjanna :)

Ik kijk er naar uit om je blogs te lezen.

Niels

• 23 Januari 2012 - 19:43

Berry:

Een hele fijne tijd in Australië Sjanna!! We hebben elkaar ontmoet in Maleisië (2008) en ik kan me nog herinneren dat je het er toen al over had......... Ik ben wel benieuwd wat je daar gaat studeren.
    Groetjes, ook aan je ouders, broer en zussen!
    Berry van Eijk, ook namens Antoon en Robin